Prioritățile orașului

1.

Accesăm fonduri PENTRU REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR DE LOCUINŢE şi repararea elementelor de construcţie deteriorate, sau care prezintă risc de desprindere.

2.

Modernizăm rețeaua de drumuri prin ASFALTĂRI ȘI PIETRUIRI astfel încât să existe un minim de confort pentru fiecare;  construim drumuri alternative, relocăm liniile de telecomunicații în subteran; construim  piste de bicicletă.

3.

Înființăm un sistem de PARCĂRI PUBLICE, supraterane şi subterane.

4.

Sporim SIGURANȚA TRAFICULUI PIETONAL ȘI AUTO prin amplasarea de noi semne de circulație, treceri de pietoni supraînalțate și suprailuminate, limitatoare de viteză, benzi speciale pentru park&ride și kiss&ride.

5.

Asigurăm rute de transport public pentru a deservi toate  satele, construim stații de așteptare moderne cu panouri de informare și wifi gratuit.

6.

Îmbunătățim infrastructura sportivă existentă și dezvoltăm noi facilități pentru a asigura accesul tuturor la sport și recreere. MODERNIZĂM TERENURILE EXISTENTE, construim noi facilități sportive, organizăm programe de antrenament și competiții deschise pentru toate categoriile de vârstă, evenimente sportive locale, maratoane, turnee de fotbal, volei sau baschet.

7.

Extindem REȚELELE DE CREȘE, GRĂDINIȚE ȘI ȘCOLI, realizăm un campus școlar, cu un centru de excelență în educație  şi programe de la grădiniță până la finalizarea studiilor liceale.

8.

Amenajăm PARCĂRI DE TIP KISS & RIDE la școlile și grădinițele din  oraş, construim cabinete medicale școlare, construim teren de sport pentru Școala Veche.

9.

Realizăm un SISTEM „EASY BOX” la Primărie -un sistem automatizat, securizat de casete, care permite depunerea și ridicarea documentelor oficiale fără interacțiune directă cu personalul administrației, disponibil oricând, 24/7.

10.

Construim un  PADOC MODERN, departe de zonele rezidențiale dense, îmbunătățim condițiile pentru căței, promovăm serviciile de adopție, aplicăm programe de sterilizare și microcipare.

11.

ACTUALIZĂM PLANUL URBANISTIC GENERAL (PUG) pentru a ne raporta la cerințele actuale de dezvoltare ale orașului Darabani.

Scroll to Top